Dorpscontactpersoon kan aan de slag

Het bestuur van de Gemeenschapsraad Neede draagt de heer W. Staargaard van Betula bij de gemeente Berkelland voor om als dorpscontactpersoon te gaan fungeren. Dit voor vier uur per week, gedurende een periode van twee jaar.
Een subsidie daartoe is door de provincie en de gemeente beschikbaar gesteld.
De dorpscontactpersoon zal zich binnen de kaders van de dorpsvisie ‘Een blik op Neede 2020’ inzetten voor de organisatie, coördinatie en uitvoering van activiteiten die door het bestuur van de gemeenschapsraad geprioriteerd worden vanuit de opgestelde projectenlijst.
Het bestuur vertrouwt erop dat met deze benoeming meer inhoud gegeven kan worden aan de vele wensen van de bewoners van Neede opgeschreven in de dorpsvisie.

Geplaatst op 19 februari, 2011. Onderwerp: Algemeen.