Even voorstellen: Inus Westhoff

Inus Westhoff

Geboren in 1951 in het Sallandse Wijhe aan de IJssel, alwaar ik ben opgegroeid. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan 24 jaar in Neede.

Ik heb bij de bank diverse functies vervuld. Sinds 1987 woon ik met mijn gezin in Neede. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden, heb ik diverse functies in de Neede vervuld. Van 1988 tot 2005 ben ik voorzitter geweest van SEN ’76. Uiteraard voel ik mij nog steeds betrokken bij de SEN ’76 en help graag een avond tijdens de jaarlijkse feestweek. Van 2003 tot  2005 ben ik voorzitter geweest van het NCG “De Vlearmuze”.  Momenteel ben ik “vrijwillig chauffeur” op de buurtbus en de “Vlearmoesbus”, vrijwilliger Podium voor Neede en sinds kort bestuurslid van de Stichting Nationale Jammarkt Neede. Tevens doe ik vrijwilligerswerk voor de VVV-Berkelland.

Als hobby’s heb ik zingen bij “Tranen met Tuiten” en op sportief gebied, tennissen en hardlopen. Ik heb mij altijd erg betrokken gevoeld bij wat er leeft in de Needse gemeenschap en wil graag mijn steentje bijdragen aan het leefbaar houden van Neede, zowel voor jong en oud. De gemeenschapsraad Neede is dan ook een vereniging van verenigingen in Neede die zich inzet om de leefbaarheid van Neede te vergroten en de betrokkenheid van Needenaren bij het realiseren daarvan te bevorderen. Hiervoor wil ik mij dan ook graag voor inzetten.

– Inus Westhoff

Geplaatst op 10 mei, 2011. Onderwerp: Algemeen.