Even voorstellen: Wim Staargaard

Dorpscontactpersoon Wim Staargaard

Voor een periode van twee jaar zal ik de functie van dorpscontactpersoon vervullen voor de kern Neede. Onder regie van de gemeenschapsraad zal ik met deze uitdagende klus bezig gaan. Ik zal voorbereidend en uitvoerend werk verrichten om de vele ingebrachte ideeën en suggesties tijdens de inspraakbijeenkomsten in 2010 te vertalen naar projecten.

Het doel is om de leefbaarheid in Neede en dus het welbevinden van u als inwoner te vergroten en te behouden.

Vanaf het eerste moment dat er sprake is van een project heb ik uw medewerking nodig en is mijn hoop gevestigd op de indieners van de ideeën en suggesties in 2010. Er moet namelijk draagvlak zijn voor elk te nemen initiatief, hetgeen begint bij het vinden van (voldoende) inwoners en/of partijen die willen bijdragen tot de  realisatie.

Ik vind het van belang dat ik voor u bereikbaar ben. Ik ben op de woensdagmorgen telefonisch bereikbaar (0545 – 46 99 99) en elke werkdag per e-mail: w.staargaard@betulawelzijn.nl. Ik zie deze taak voor de kern Neede met vertrouwen tegemoet en zal samen met de gemeenschapsraad, de gemeente én u gaan voor een nóg leefbaarder Neede!

Met vriendelijke groet,
Wim Staargaard

Geplaatst op 10 mei, 2011. Onderwerp: Algemeen.