Vrijwilligersinformatiepunt (VIP)

Wist u dat er in Berkelland een vrijwilligersinformatiepunt bestaat?

Welzijnsconsulenten van de welzijnsorganisatie Betula, zorg & welzijn ondersteunen namelijk inwoners bij het zoeken en vinden van geschikt vrijwilligerswerk als dat niet lukt met de digitale vacaturebank op www.vrijwilligersinformatiepunt-berkelland.nl en/of met de vacaturemappen bij Pluspunt in Het Hof in Borculo, Pluspunt Eibergen, Pluspunt Neede (Raethuys) en Pluspunt Ruurlo.

Gebiedsondersteuners zijn beschikbaar voor organisaties die met vrijwilligers werken die ondersteund willen worden op het gebied van het werven en behouden van vrijwilligers, financiën, scholing kader en medewerkers, e.d..

Spoedig na de zomervakantie zal Betula bekend maken wie in welk gebied (één van de 4 hoofdkernen en omgeving) aan het werk gaat. Hier zal volop aandacht aan besteed worden in de media en de eigen media (deze website, de website van Betula: www.betulawelzijn.nl en folders).

U weet dan wie de gebiedsondersteuner wordt in het gebied waar u woont.

Tot zo lang kunt u Gea Kasper of Wim Staargaard benaderen voor ondersteuning.
Gea ondersteunt u bij het zoeken en vinden van vrijwilligerswerk.
Telefoon: 0545 – 46 99 97 / E-mail: g.kasper@betulawelzijn.nl.
Wim helpt organisaties met de vragen die zij hebben. Hij adviseert u eerst na te gaan of het antwoord op uw vraag te vinden is op de vermelde website.
Telefoon: 0545 – 46 99 88 / E-mail: w.staargaard@betulawelzijn.nl.

Geplaatst op 26 augustus, 2011. Onderwerp: Algemeen.