Kansen voor Starters?

Op een voorbereidingsbijeenkomst op 17 november, voor de voorlichtings- en discussieavond op 1 december om 20.00 uur in het Haantje, stelde Nico Niessen vragen over de mogelijkheid van starterswoningen.

“De heer Niessen vraagt naar de mogelijkheden om starterswoningen te realiseren. Daar is
duidelijk behoefte aan. De heer Scharenborg geeft aan dat er nog een aantal mogelijkheden voor starters zijn. Hij wijst op een project in Beltrum dat is geslaagd. Ook Prowonen heeft mogelijkheden. Als zich starters melden kan maatwerk worden geleverd.”

Voor het project waar de heer Scharenborg (wethouder van de gemeente Berkelland) op doelt zie:

http://www.ushikenniscentrumbouwen.nl/Collectief_Particulier_Opdrachtgeverschap.html

Geplaatst op 25 november, 2011. Onderwerp: Algemeen.