Journalistieke vrijheid?

Op vrijdag 2 december stond er een artikel in de Tubantia over de onvrede die buurtbewoners van de Meijersweg hebben met het nieuwe kindercentrum Villa Bonbini.

In dit artikel vertelt Wim Winkeldermaat, dat met het plaatsen van een
hekwerk en de fietsenstalling, het net een concentratiekamp lijkt. Tevens wordt genoemd dat dhr. Winkeldermaat lid is van de gemeenschapsraad Neede. Dat is inderdaad het geval maar is uiteraard in dit verband totaal niet relevant.

De journalist heeft dit zelf toegevoegd en suggereert daarmee dat ook de gemeenschapsraad deze mening is toegedaan. Het bestuur van de gemeenschapsraad wil dan ook duidelijk maken dat zij in deze geen partij is en distantieert zich volledig van de inhoud van betreffend artikel.

Geplaatst op 3 december, 2011. Onderwerp: Algemeen.