Neede heeft eindelijk zijn fietscrossbaan, nu het groen nog

De Gemeente Berkelland deed dit jaar voor het eerst mee aan het Open Innovatie Festival. Naast allerlei sessies was ons fietscrossbaantje een heel praktische zichtbare manifestatie van het omgaan van de Gemeente met de Social Media, in dit geval met Hyves. Daar is veel media-aandacht aan besteed. Het zal prachtig worden. Of zoals Arjan van Faasen het schreef op onze website:

Natuurlijk is het voor het aanzicht van het dorp belangrijk dat het terreintje netjes wordt aangelegd. Het is per slot van rekening de entree van Neede. Op 30 november wordt ’s middags het crossbaantje ontworpen en kort daarna ook aangelegd“.

Het crossbaantje is aangelegd. Dat ziet u op de foto. De vraag is wanneer de stenen, de bult zand en andere rotzooi worden opgeruimd. Of is het open Innovatie Festival al weer voorbij, en gaan we over tot de orde van de dag?

(zie ook: “Fietscrossbaan”, geplaatst op 24 november, 2011. 4 reacties)

Fietscrossbaan Neede 1

Geplaatst op 13 december, 2011. Onderwerp: Algemeen.