Actie glasvezel in Neede verlengd tot 22 januari

Vandaag 17 december a.s. staat de teller op 24% van de benodigde 30%.Een prima resultaat, maar nog niet goed genoeg! Het is dus noodzakelijk, dat nog meer mensen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement. Daarvoor is de actie verlengd tot 22 januari 2012.

Het is ons als initiatiefgroep gebleken in gesprekken met belangstellenden dat er nog veel misverstanden heersen over de zin, de mogelijkheden en de kosten van een glasvezelaansluiting. Zo kan bij voorbeeld voor de ouderen groep de aanschaf van glasvezel heel zinvol zijn. Zij kunnen gewoon een televisie – en telefoonabonnement afsluiten bij één provider en wellicht fors besparen op de kosten.

Dat is voor ons aanleiding om deze doelgroep de komende tijd nog apart te benaderen. Wij blijven als initiatiefgroep actief betrokken bij de werving van nieuwe abonnees. Want wij gaan ervan uit dat het gaat en moet lukken. Deze kans voor open doel moeten wij als Needenaren niet verprutsen. Een herkansing zal wel eens langer op zich doen laten wachten.

Initiatiefgroep Neede op Glasvezel

Inus Westhoff

Geplaatst op 19 december, 2011. Onderwerp: Algemeen.