NEEDE OP GLASVEZEL!

Verheugd en met gepaste trots maakt de initiatiefgroep Neede op Glasvezel bekend dat het percentage aanmeldingen voor glasvezel de 30% ruim heeft overschreden. Dat betekent dat Neede op glasvezel doorgaat!

In Neede heeft 33% van de inwoners zich al aangemeld voor een abonnement op glasvezel. Zoals eerder bekend gemaakt gaat de actie gewoon door tot 22 januari. Tot die datum kan iedereen nog gebruik maken van het aanbod om gratis te worden aangesloten.

Voor de mensen die nog aarzelen wordt nog één keer een informatieavond belegd, waar men de gelegenheid krijgt kennis te nemen van de voordelen van glasvezel en waar men alsnog een abonnement kan afsluiten. Die avond wordt georganiseerd op 16 januari. Plaats van handeling is Partycentrum ’t Haantje, Borculoseweg 111. Aanvang 19.30 uur.

Als 40% van de inwoners zich aanmeldt, zal al wel naar iedere woning in Neede glasvezel worden aangelegd. Tevens wordt met het behaalde resultaat de inzet van de verenigingen Crescendo en De Vlearmoeze optimaal verzilverd.

Geplaatst op 5 januari, 2012. Onderwerp: Algemeen.