Even voorstellen: nieuw bestuurslid. Jeanette Essink

Geboren in 1968 te Neede en ook grotendeels getogen. En ben hier, ondanks een andere mening in de pubertijd, nog steeds met veel plezier woonachtig. Met een financiële, commerciële,  ICT en logistieke achtergrond ben ik werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies bij internationale ondernemingen. En ben nu druk bezig met een eigen onderneming. Naast het zakelijke leven vind ik het belangrijk én leuk om privé actief onderdeel uit te maken van de samenleving. Dit kan zijn als vrijwilliger, maar ook als bezoeker of deelnemer aan evenementen.

Ik heb daarom al diverse vrijwilligerstaken en bestuursfuncties vervuld binnen de SEN ’76 (amusement, horeca, 2e penningmeester), TV Neede (penningmeester, kantinecommissie, lescoördinatie, website- en systeembeheer- en ledenadministratie) en sinds vorig jaar bij de organisatie van OranjeArt, de kunstmarkt van de stichting OranjePop.

 Ik wil met mijn lidmaatschap van de GRN er mede voor zorgen dat Neede een dorp voor oud maar zeker ook voor jong blijft. Er gebeurt al veel in Neede, maar samen kunnen we er nog meer van maken!

Geplaatst op 17 juni, 2013. Onderwerp: Algemeen.