Over de GRN

Het bestuur van de Gemeenschapsraad bestaat op dit moment uit de volgende personen:

Inus Westhoff - Voorzitter

Inus Westhoff

Geboren in 1951 in het Sallandse Wijhe aan de IJssel, alwaar ik ben opgegroeid. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest bij de Rabobank, waarvan 24 jaar in Neede.

Ik heb bij de bank diverse functies vervuld. Sinds 1987 woon ik met mijn gezin in Neede.Naast mijn dagelijkse werkzaamheden, heb ik diverse functies in de Neede vervuld.Van 1988 tot 1995 ben ik voorzitter geweest van SEN ’76. Uiteraard voel ik mij nog steeds betrokken bij de SEN ’76 en help graag een avond tijdens de jaarlijkse feestweek. Van 2003 tot  2009  ben ik voorzitter geweest van het NCG “De Vlearmuze”.  Momenteel ben ik “vrijwillig chauffeur” op de buurtbus en de “Vlearmoesbus”, vrijwilliger Podium voor Neede en sinds kort bestuurslid van de Stichting Nationale Jammarkt Neede. Tevens doe ik vrijwilligerswerk voor de VVV-Berkelland.

Als hobby’s heb ik zingen bij “Tranen met Tuiten” en op sportief gebied, tennissen en hardlopen. Ik heb mij altijd erg betrokken gevoeld bij wat er leeft in de Needse gemeenschap en wil graag mijn steentje bijdragen aan het leefbaar houden van Neede, zowel voor jong en oud. De gemeenschapsraad Neede is dan ook een vereniging van verenigingen in Neede die zich inzet om de leefbaarheid van Neede te vergroten en de betrokkenheid van Needenaren bij het realiseren daarvan te bevorderen. Hiervoor wil ik mij dan ook graag voor inzetten.

Ellen Breukers - Secretaris

Ellen Breukers

In 1982 ben ik geboren in Groenlo. Na een aantal jaren in Deventer te hebben gewoond, ben ik in Neede komen wonen.

Wij hebben twee dochters.  Ik hou van wandelen en fietsen, van lekker uit eten gaan met vrienden en familie en veel van voetbal (Ja, een fanatieke en vaste FC Twente supporter).

Ik heb me aangemeld voor de gemeenschapsraad omdat ik vind dat Neede zich nog wel verder kan ontwikkelen. Het kan een bloeiend dorp worden waar iedereen met plezier kan wonen en recreëren.

Henk Oudelaar - Penningmeester

Henk Oudelaar

Ik ben geboren (1950) en getogen in Diepenheim.
Ongeveer 30 jaar geleden zijn wij i.v.m. mijn werk verhuisd naar Neede. Tot 1999 ben ik hier werkzaam geweest als directeur van de Amro en later ABN Amro Bank.
Na vele omzwervingen ben ik vorig jaar in de gelegenheid gesteld met vervroegd pensioen te gaan.

Door de jaren heen heb ik zitting gehad in diverse besturen zoals, het Bastion, het VVV, het IKT Neede Eibergen en de Hupselse Ballon Sociëteit.

Ik heb zitting genomen in de Gemeenschapsraad omdat ik een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling maar vooral ook de leefbaarheid van onze gemeente Neede.

Wim Winkeldermaat - Lid

Wim Winkeldermaat

 

Geboren in 1941 in de gemeente Gorssel. Boerenzoon en sinds 1985 actief in Neede als directeur/eigenaar van een bedrijf in Neede en Lochem. Inmiddels gepensioneerd en dus nog drukker dan voorheen.

Verricht wat vrijwilligerswerk in de zorgsector en tevens diverse nieuwe bestuursfuncties , zoals ook in het verleden altijd het geval was. Naast diverse hobbies, actief als recreatief sportbeoefenaar.

Voel mij betrokken bij de plaatselijke ontwikkelingen en draag graag mijn steentje bij aan de Gemeenschapsraad om de Needse gemeenschap leefbaar te houden.

Jan Willem Wensink- Lid

Jan Willem Wensink

Informatie volgt binnenkort

Contactpersoon Gemeente Berkelland

Evert-Jan Hamer is de contactpersoon voor Neede namens de gemeente Berkelland. Bij de vergaderingen van de Gemeenschapsraad geeft Evert-Jan updates over ontwikkelingen binnen de gemeente Berkelland en neemt hij aandachtspunten en vragen mee retour naar de verantwoordelijke ambtenaren.

evert-jan-hamer

Evert-Jan Hamer

Ledenlijst

Leden

 

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Eventuele bijlage

Uw bericht

Neem de onderstaande code over in het invoerveld (niet hoofdletter gevoelig) en klik op "verzenden" .
captcha

 

Links

Gemeente Berkelland
ProWonen
Betula
Stichting Vlearmoesplein
Stichting Vlearmoesplein – Facebookpagina