BuitenBeter App

Infrastructuur & milieu

30 juni 2024

BuitenBeter App

De Gemeenschapraad maakt bijna jaarlijks een verkeersschouw en richt deze aan de Gemeente. Meerdere gevaarlijke verkeerssituaties zijn door de GRN aangedragen bij de gemeente (o.a. oversteek bij de Largas, situatie bij in/uitgang sportpark Neede, fietsroute voor jeugd door industrieterrein, te drukke, smalle Nieuwstraat en de steeds onveiliger wordende Borculoseweg door uitstel onderhoud. We blijven dit agenderen en volgen!

Maar zie je een probleem buiten op straat of in de buurt? Een kapotte lantaarnpaal, een loszittende stoeptegel of vuil dat ergens gedumpt is? Laat het snel en simpel weten bij de Gemeente met BuitenBeter. De BuitenBeter App helpt je om gemakkelijk problemen of verbeteringen kenbaar te maken bij de Gemeente. Binnen enkele tellen heb je locatie, probleem en foto gemeld. Als het nodig is, vraagt de Gemeente je extra duidelijkheid en natuurlijk, indien mogelijk wordt het opgelost. De App is voor iedere smartphone toegankelijk.

Afgelopen zondag is er een melding door de GRN gedaan van ontbrekende haaientanden op de Eibergseweg in Neede. En zie de foto, ook deze week al in orde gemaakt door de Gemeente Berkelland!

Met elke melding komen wij samen met jou iedere dag een stapje dichterbij een schonere en veiligere buitenruimte!!

Al het nieuws