Geslaagde bijeenkomst herinrichting het Groene Hart Neede

Centrum

14 september 2023

Project: Herontwikkeling Centrum / Oudestraat

Geslaagde bijeenkomst herinrichting het Groene Hart Neede

Woensdagavond 13 september 2023 vond in Café Restaurant de Olde Mölle in Neede een bijeenkomst plaats over project ‘Het Groene Hart’. Tijdens die avond gingen ruim 100 inwoners en ondernemers met gemeente en aannemer NTP in gesprek over de gewenste invulling van het nieuwe ontwerp van de openbare ruimte in het centrum van Neede.

Het gaat om de straten Oudestraat, Ten Caoteplas, Trao Stege en het Vlearmoesplein. Tijdens de bijeenkomst is met elkaar gesproken over verkeer, groen, duurzaamheid en inrichting in het centrum. Basis voor het nieuwe ontwerp blijft ook het eerder vastgestelde Transformatieplan voor de Oudestraat 2030 ‘Het Groene Hart’. Het Needse centrum moet een plek zijn waar het mooi en sfeervol vertoeven, wonen en ondernemen is.

Inwoners en ondernemers die niet aanwezig konden zijn op 13 september, kunnen nog tot met 19 september hun ideeën voor het nieuwe ontwerp kenbaar maken. Dat kan via de omgevingsapp van het project: https://l.ead.me/beE99d of een mail te sturen naar omgevingsmanager Ankie Wessel: a.wessel@ntp.nl. Ook kun je naar het spreekuur gaan van de gebiedscontactpersoon Anja van Maren van gemeente Berkelland. Dat is elke donderdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur in de Oale Smederije, Borculoseweg 4 in Neede.

Al het nieuws