Startbijeenkomst Rabobank ‘Hart voor de Achterhoek’

Cultuur

5 maart 2018

Startbijeenkomst Rabobank ‘Hart voor de Achterhoek’

Eind februari heeft de Gemeenschapsraad de volgende brief ontvangen van de Rabobank m.b.t. het initiatief 'Hart voor de Achterhoek' Hieronder vind je een korte samenvatting. Onder dit bericht
kun je doorklikken naar de volledige brief. Deze is uiteraard ook rechtstreeks doorgestuurd aan de leden van de Gemeenschapsraad.

Samenvatting:
Na een succesvolle eerste editie ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven in deze regio dit jaar opnieuw met 'Hart voor de Achterhoek'. Stichtingen en verenigingen die willen meedoen, kunnen zich tot 1 mei aanmelden.

Hart voor de achterhoek 2018
Wilt u meedoen aan Hart voor de Achterhoek? Dan kun je deelnemen aan één van de twee inspirerende startbijeenkomsten op Dinsdag 13 of Woensdag 14 maart. Tijdens deze bijeenkomst krijgen clubs tips en trucs om een succesvolle campagne te kunnen voeren. Deze zijn direct toepasbaar tijdens Hart voor Achterhoek, maar natuurlijk ook in andere situaties. Daarnaast geeft NOC*NSF handvaten om het vrijwilligersbeleid te optimaliseren. Oftewel, hoe krijg je meer vrijwilligers en hoe kun je deze inzetten voor de club?

Volledige brief:
Brief Rabobank GRN

Al het nieuws