Denk bij Rabo ClubSupport aan Uit In Neede!

Nieuws

20 september 2023

Denk bij Rabo ClubSupport aan Uit In Neede!

Oud gemeente Neede (Neede, Rietmolen, Noordijk en Lochuizen) heeft een rijk aanbod van verschillende instanties, verenigingen, stichtingen en horeca welke allemaal één gemeenschappelijk doel voor ogen hebben: ‘De aantrekkelijkheid, leefbaarheid en het woongenot in Neede vergroten voor nu, maar zeker ook richting de toekomst’.

Sinds jaar en dag zijn onze kernen sterk in het organiseren van activiteiten die zijn uitgegroeid tot een groot succes. Dit uit zich in talloze activiteiten waarbij vaak een grote groep vrijwilligers zijn of haar bijdrage levert. Deze samenhang, samenwerking en ondernemerschap zijn belangrijke onderscheidende factoren van onze kernen. 

Om het gemeenschappelijke doel een stap dichterbij te brengen, is er een unieke samenwerking van verschillende initiatiefnemers ontstaan. Het resultaat hiervan is de lancering van Uit In Neede.

Één van deze initiatiefnemers is de Gemeenschapsraad Neede en wij willen u dan ook vragen, indien u lid bent van de Rabobank, mee te doen aan de Rabo Club Support actie en te stemmen op UIN!

Al het nieuws