Chi Center in Algemene Ledenvergadering GRN

Gemeenschapsraad

30 mei 2022

Chi Center in Algemene Ledenvergadering GRN

Tijdens de ALV van de Gemeenschapsraad Neede hebben Arnold Hoekstra en zijn dochter Natasja een interessante uitleg gegeven over Tai Chi, een bewegingsleer voor de gezondheid. De langzame vormen bestaan uit harmonieus verlopende bewegingen en houdingen, deze bewegingsreeksen vereisen geen bijzondere conditie of bewegingservaring vooraf. Iedereen kan de langzame vormen, rustig in elkaar overgaande (achtereenvolgende) vloeiende houdingen uitvoeren, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid.

Na verloop van tijd ontwikkel je in de Tai Chi bewegingen en ontspanning en een sensitiviteit voor wat er om je heen gebeurt. Je ademhaling kan dan tot rust komen, je lichaam en geest kunnen een dynamische harmonie bereiken en de energie (Chi, levensenergie) kan door je hele lichaam stromen.

Geen hardlooprondje, maar een andere vorm van langzamer conditie opbouwen! Arnold en Natasja heten iedereen van harte welkom om enkele keren proef te draaien en aansluitend wacht er een kop koffie voor leuke kennismakingen.

Kijk eens op: www.chicenter.nl

Al het nieuws