Jeroen Kooijers nieuw bestuurslid Gemeenschapsraad Neede

Gemeenschapsraad

16 december 2018

Jeroen Kooijers nieuw bestuurslid Gemeenschapsraad Neede

We zijn blij om te vermelden dat de GRN, in naam van Jeroen Kooijers, wederom een nieuw bestuurslid heeft mogen verwelkomen. Een belangrijke stap voor het bestuur om zodoende ruimte en gelegenheid te creëren om naast de 'dagelijkse' werkzaamheden ook aan verschillende projecten actief te kunnen werken.Via het kopje 'Projecten' op onze website kun je zien aan welke projecten gewerkt wordt.

Ben of ken je ook iemand die graag haar/zijn steentje wil bijdragen voor de Needse samenleving in de Gemeenschapsraad? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om onze activiteiten verder te kunnen uitbreiden en onze slagvaardigheid te vergroten. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@gemeenschapsraadneede.nl. We gaan dan graag een vrijblijvend gesprek aan!

Even voorstellen:
Mijn naam is Jeroen Kooijers. 54 jaar en sinds 1999 woonachtig in Neede. Mijn vrouw en ik zijn destijds vanuit Groenlo naar Neede verhuisd. We hebben in Neede snel onze draai gevonden en voelen ons in Neede op onze plek.

Ik was vanaf mijn middelbare school tot 2012 werkzaam als grafisch technicus, waarvan ruim 23 jaar in Eibergen. Momenteel werk ik als magazijnmedewerker in Lochem. Als fervent fietser ben ik regelmatig met mijn mountainbike of racefiets op pad. Sinds 2006 ben ik bestuurslid bij WTC Neede. Daar ben ik vanaf 2008 coördinator van twee jaarlijkse mountainbike tochten. Het aansturen van de vrijwilligers, aanvragen van vergunningen en het bewaken van de gehele organisatie behoord tot mijn verantwoording.

In 2013 ben ik mede initiatiefnemer geworden van het Werkcafé Berkelland. Een initiatief van werkzoekenden voor iedereen die op zoek is naar een andere baan, of als je tussen twee banen in zit. Daar was ik bestuurslid en verantwoordelijk voor de finance en facilitaire ondersteuning. Omdat de arbeidsmarkt is aangetrokken, is het Werkcafé Berkelland momenteel in ruste.

Onlangs ben ik als bestuurslid toegetreden tot de Gemeenschapsraad Neede. Neede is een mooi dorp en ik wil graag positief bijdragen aan de leefbaarheid in Neede. Een toekomst bestendig dorp met een stevige positie in de Gemeente Berkelland.

Al het nieuws