Logo Gemeenschapsraad Neede toegelicht!

Gemeenschapsraad

29 september 2018

Logo Gemeenschapsraad Neede toegelicht!

Zoals bekend hebben we sinds 1,5 jaar een nieuwe website en Facebookpagina. Bij de ontwikkeling van beide pagina's is er gelijktijdig ook gewerkt aan onze huisstijl en bijbehorend logo. Na vele jaren kon dit wel een upgrade gebruiken. Een flinke klus waarbij we zeer goed begeleid zijn door Marjon Hoen Bedrijfsreclame en Digitalie.

Het maakt ons daarom ook elke keer weer trots om complimenten te mogen ontvangen hiervoor. Vooral met betrekking ons logo blijkt dat menigeen zeer nieuwsgierig is naar alle 'verstopte details'. Daarom geven wij hieronder graag een toelichting welke 'typisch Needse' kenmerken verwerkt zitten in het logo.

1: De groene streep
Dit symboliseert de typische Needse rondweg die elke Needenaar kent.

2: De 3 rode stippen
Deze 3 rode stippen komen rechtstreeks uit het gemeentewapen toen Neede nog een zelfstandige gemeente was.

3: De 4 vegen onder de stippen
Mensen! Door de combinatie tussen de stippen en de vegen creëer je het beeld van mensen. Deze staan in de Neede gemeenschap en ook bij de Gemeenschapsraad centraal.

4: De 2 woorden uitgelicht in het rood
Een Neede. Oftewel één Neede. Met alle inwoners dragen we onze mooie hechte Needse gemeenschap. Daarnaast wil de Gemeenschapsraad samenwerking tussen de Needse partijen blijven bevorderen om de gezamenlijke belangen nog beter te kunnen behartigen. Een mooi voorbeeld hiervan is onze intensieve samenwerking met de Ondernemers Vereniging Neede. Vandaar ook onze slogan; VEUR MEKARE, MET MEKARE.

Al het nieuws