Nieuw bestuurslid Gemeenschapsraad Neede

Gemeenschapsraad

16 juli 2018

Nieuw bestuurslid Gemeenschapsraad Neede

Afgelopen maand heeft de Gemeenschapsraad Neede Rene Slotboom mogen verwelkomen als nieuw bestuurslid.

Ben of ken je ook iemand die graag haar/zijn steentje wil bijdragen voor de Needse samenleving in de Gemeenschapsraad? We zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden om onze activiteiten
verder te kunnen uitbreiden en onze slagvaardigheid te vergroten. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@gemeenschapsraadneede.nl. We gaan dan graag een vrijblijvend gesprek aan!

Hieronder een korte introductie:
Mijn naam is René Slotboom. Ik ben in 1977 geboren in Noordijk en daar ook opgegroeid. Sinds 2007 woon ik in Neede samen met mijn vrouw en samen hebben we drie kinderen, Ik heb een opleiding tot timmerman gevolgd, eerst op het LBO in Eibergen en daarna 4 jaar op het NVOB in Borculo. Tegenwoordig werk ik als timmerman bij Reparaad in Enschede, waar we onderhoud doen voor verschillende woningbouwstichtingen.

Ik ben lid geworden van de Gemeenschapsraad, omdat ik het een uitdaging vind om mee te praten over de ideeën en de ontwikkelingen ten behoeve van de toekomst en leefbaarheid van Neede. Hier wil ik dan ook graag actief een bijdrage aan leveren.

Al het nieuws