Twee! nieuwe bestuursleden voor de Gemeenschapsraad

Gemeenschapsraad

19 februari 2019

Twee! nieuwe bestuursleden voor de Gemeenschapsraad

We zijn zeer verheugd om te melden dat de GRN, in naam van Paulien Voordouw-Veefkind en Richard Grevelink, wederom 2 nieuwe bestuursleden mag verwelkomen!

Dit is wederom een zeer grote en belangrijke stap voor het bestuur om zodoende nog meer ruimte en gelegenheid te creëren om naast de 'dagelijkse' werkzaamheden van het bestuur ook aan verschillende projecten actief te kunnen blijven werken voor Neede. (zie hiervoor het kopje Projecten)

Even voorstellen - Paulien Voordouw-Veefkind:

Mijn naam is Paulien Voordouw-Veefkind. Ik ben 43 jaar, geboren in Hengelo (ov) en getogen in Neede. Getrouwd met Wim en samen hebben wij 2 dochters. Op dit moment werk ik bij Meilink BV in Borculo; een verpakkingsbedrijf en logistieke dienstverlener / expediteur voor totaaloplossingen. Sinds enkele jaren bekleed ik de functie Inkoop m.b.t. verpakkingshulpmaterialen. Daarnaast heft mijn man een eigen schildersbedrijf waarvan ik de boekhouding verzorg.

Aangezien onze kinderen gebruik maken van het kinderdagverblijf
en de buitenschoolse opvang, vind ik het belangrijk betrokken en op de hoogte te zijn van wat er speelt en draag dan ook mijn steentje bij in de oudercommissie van SKE Humanitas Villa BonBini en BSO Alles Kids. Naast de zorgtaken voor onze ouders, de wekelijkse baantjes in het zwembad en ons drukke leven wil ik me toch graag inzetten als bestuurslid van de GRN voor een leefbaar, sociaal én actief dorp Neede!

Even voorstellen - Richard Grevelink:
Mijn naam is Richard Grevelink. Ik ben ZZP-er van beroep, maar zet mij daarnaast vrijwillig in o.a. als voorzitter van de Needse Ondernemersvereniging (OVN).

De GRN en OVN werken op veel vlakken samen aan een leefbaar en mooi Neede. Maandelijks zit ik de bestuursvergadering van de GRN bij om mee te praten over de Needse ontwikkelingen als contactpersoon van de OVN. De GRN is een dynamische club van betrokken Needenaren die zich belangeloos en vrijwillig inzetten voor ons dorp. Ik wil hier niet alleen vanuit mijn functie als OVN voorzitter bij betrokken zijn, maar ook als persoon, want Neede gaat mij aan het hart en als je iets wilt bijdragen aan ons mooie dorp, dan is de GRN daarvoor de juiste plek. Ik sluit mij daarom graag aan als bestuurslid en kijk uit naar een mooie samenwerking.

Ben of ken je ook iemand die graag haar/zijn steentje wil bijdragen voor de Needse samenleving in de Gemeenschapsraad? We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om onze activiteiten verder te kunnen uitbreiden en onze slagvaardigheid te vergroten. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@gemeenschapsraadneede.nl. We gaan dan graag een vrijblijvend gesprek aan!


Al het nieuws