Succesvolle informatieavond ‘Ontsluiting Russchemors’

Infrastructuur & milieu

7 september 2018

Succesvolle informatieavond ‘Ontsluiting Russchemors’

Donderdagavond 6 September, was de informatieavond betreffende de ontsluiting van de Russchemors, georganiseerd door de Gemeenschapsraad Neede, Ondernemersvereniging Neede en D66 Berkelland. Bovengenoemde partijen zijn zeer tevreden over het verloop en de belangstelling voor deze avond (ong. 125 bezoekers). Tot onze tevredenheid waren ook meerdere politieke partijen op deze avond vertegenwoordigd. Via deze weg willen we de belangstellenden op deze avond nogmaals hartelijk danken voor hun aanwezigheid en waardevolle input.

What's next?
In week 37 zal D66 Berkelland het initatief voorstel indienen bij het college van Burgermeester en Wethouders van Berkelland. Het geschetste voorstel, welke is gepresenteerd, zal aangevuld worden met de terugkoppeling en vragen welke tijdens de informatieavond besproken en ingediend zijn.

Na ontvangst van het initiatief voorstel zal het college van B&W haar zienswijze communiceren naar de betrokken partijen. De verwachting is dat het initiatief voorstel behandeld zal worden tijdens de gemeenteraadsvergadering van Oktober. Mocht dit niet haalbaar blijken, zal dit 1 maand verschuiven.

Alléén wanneer het college en de gemeenteraad van Berkelland groen licht geven betreffende dit voorstel zal er concrete gekeken gaan worden welke van de huidige 3 opties (A,B of C) de voorkeur zal krijgen. Via deze link kunnen de geschetste optionele ontsluitingsroutes bekeken worden.

Voor een verslag van Achterhoek Nieuws Berkelland van deze succesvolle avond, klik op deze link. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen betreffende dit onderwerp en het initiatief voorstel, like en volg dan de facebook pagina van de Gemeenschapsraad Neede.

Mocht u aan de hand van de informatieavond of dit bericht nog vragen hebben, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen via: info@gemeenschapsraadneede.nl.

Foto's van de informatieavond:

Al het nieuws