Netwerkbijeenkomst 21 november

Gemeenschapsraad

13 november 2022

Netwerkbijeenkomst 21 november

Een stijgende energierekening, dure boodschappen: veel inwoners in Berkelland worden in deze tijd geconfronteerd met hoge uitgaven en hebben zorgen. De gemeente biedt verschillende regelingen en ondersteuning aan en probeert deze groep inwoners te bereiken. Wat ze tegelijk ook zien, is dat in de Berkellandse samenleving veel (bestaande) initiatieven zijn georganiseerd rond inwoners die het financieel moeilijker hebben. Uw initiatief is er daar een van. 

Deel jij in de buurt vleespakketten uit?

Heb je een buurtkastje met gratis menstruatieproducten?

Regel jij cadeautjes voor kinderen die anders niets krijgen?

Zet jij je op een andere manier in voor inwoners die het financieel niet zo gemakkelijk hebben?

Kom dan naar deze speciale bijeenkomst op 21 november!

Deze bijeenkomst is bedoeld om elkaar beter te leren kennen, van elkaar te leren en wie weet, ontstaan er wel nieuwe ideeën. Naast de aanwezigheid van lokale initiatieven zijn ook ideeëndokter Johan Godschalk en Erna Koeslag namens Bedrijvenkring Berkelland aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over het uitwerken van ideeën of meedenken in eventuele vormen van medewerking door lokale bedrijven.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur in het gemeentehuis in Borculo. Vanwege de organisatie vragen zij je om je van te voren aan te melden. Stuur een e-mail naar aanmelden@gemeenteberkelland.nl. Je ontvangt dan meer informatie over het programma van de avond.

Al het nieuws