Presentatieavond locatieonderzoek ‘Ontmoeten in Neede’

Sport & ontspanning

12 februari 2019

Project: Ontmoeten in Neede

Presentatieavond locatieonderzoek ‘Ontmoeten in Neede’

Afgelopen maandag avond was in de Van Gellicumzaal de presentatieavond van het locatieonderzoek 'Ontmoeten in Neede'. Deze avond stond in het teken van alle ingevulde enquêtes welke wij hebben mogen ontvangen en om alle andere ideeën met elkaar te bediscussiëren.

Verenigingen hebben te maken met terugloop van leden, moeite met het vinden van vrijwilligers, hoge onderhoudskosten van hun accommodaties en veel meer van dit soort uitdagingen. De gemeenschapsraad heeft samen met de leefbaarheidsalliantie de wensen en behoeftes van Needse verenigingen en clubgebouwen geïnventariseerd en deze avond gepresenteerd met als doel: bewustwording van de (aankomende) problematieken en het verbinden tot samenwerking. Tijdens deze avond warden de verenigingen en accommodatie eigenaren uitgedaagd om na te denken over de toekomstige behoefte binnen ons dorp.

De opgehaalde en besproken informatie zal door een ruim 20-koppige(!) werkgroep, bestaande uit vrijwilligers vanuit de verenigingen, accommodaties, GRN en de OVN, verder worden uitgewerkt tot een concreet plan om de continuïteit van ons rijke Needse verenigingsleven te behouden.

Voor een aantal foto's van deze avond, zie onderaan dit bericht.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Selecteer dan op onze website het kopje 'Sport en ontspanning' bij nieuwsberichten en volg dan onze facebookpagina!
Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op via: info@gemeenschapsraadneede.nl

Al het nieuws