Inspiratiebijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen in Berkelland

Cultuur

25 oktober 2020

Inspiratiebijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen in Berkelland

Kent u Platform Vrijwilligers Berkelland? Dit is een platform in Berkelland waar alle vrijwilligersorganisaties en verenigingen aan deel kunnen nemen. Het is een plek waar kennis, kunde en ervaring op het gebied van vrijwilligerswerk gedeeld kan worden. Omdat vrijwilligersorganisaties vaak met dezelfde thema’s en uitdagingen te maken hebben.

Dit jaar is Platform Vrijwilligers Berkelland gestart met een bijeenkomst in Eibergen. Daar werden door de aanwezige vrijwilligersorganisaties en verenigingen in Berkelland thema’s genoemd die bij hen spelen en die om een vervolg vroegen. Door corona heeft dit vervolg even op zich moeten laten wachten. Nu is er deze online inspiratiebijeenkomst waarvoor u van harte uitgenodigd. Anke Sitter van Intertembo zal deze avond begeleiden.

Inspiratiebijeenkomst: anders kijken naar besturen
Verenigingen en stichtingen hebben (steeds meer) moeite om bestuurders te vinden en te binden. Misschien dat u dit zelf ook ervaart bij uw vereniging. Daarom dit thema nu onder de aandacht!

Wat gaan we doen op 2 november?

➔We delen elkaars ervaringen als het gaat om het werven van vrijwilligers voor bestuursfuncties
➔ We horen van elkaar praktische voorbeelden over hoe het ook anders kan
➔ We bedenken samen ideeën en oplossingen

Zo helpen we elkaar dus verder!

Is uw organisatie/vereniging er ook bij? De bijeenkomst begint om 19.30 uur en we verwachten rond 21.30 uur af te ronden. Aanmelden kan via vrijwilligerspunt@voormekaar.net. U ontvangt een link waarmee u op 2 november de online bijeenkomst kunt bijwonen.

Wilt u meer informatie over Platform Vrijwilligers Berkelland of over deze avond? Neem dan contact op met Anita Delsing, a.delsing@gemeenteberkelland.nl of tel 06-86819024.

Graag tot 2 november online!

Al het nieuws