Kabouterroute Neede – De Vlearmoes-kabouters

Toerisme & recreatie

14 september 2023

Kabouterroute Neede – De Vlearmoes-kabouters

Vrijwilligersorganisaties VVV Neede, Natuurpark Kronenkamp en Speeltuin de Berg hebben samen een nieuwe wandelroute voor kinderen in Neede uitgewerkt. Kinderen tot en met groep 4 op alle Needse basisscholen krijgen dankzij sponsoren allemaal een kabouterboekje met daarin een wandelroute, verhalen en gedichtjes cadeau en kunnen de route de komende 3 jaar wandelen en ontdekken. De route wordt woensdag 27 september aanstaande tussen 15.00-16.00 uur feestelijk geopend bij Speeltuin de Berg.
De Vlearmoeskabouters, zo noemen de kleinste inwoners van Neede zich, vertellen in het boekje hoe ze Neede hebben zien groeien en veranderen en waarom zij hier graag wonen. Ze vertellen over de Needse berg, de natuur en al die feestjes die ze in Neede kunnen bezoeken. Over al die vrijwilligersorganisaties die ze bewonderen en de mooie oude locaties waar ze graag wonen. De kabouters dagen ons uit om door hun ogen naar Neede te kijken.

De leden van de werkgroep hopen veel ouders en kinderen te ontmoeten tijdens de opening. En ben je niet ouder dan 7, woon je in Neede, maar zit je ergens anders op school? Kom dan gerust een boekje ophalen bij de VVV! De boekjes zijn daar ook te koop voor 4,50 per stuk.

Al het nieuws