5 nieuwe projecten voor LEADER Achterhoek

Wonen

28 februari 2018

5 nieuwe projecten voor LEADER Achterhoek

LEADER Achterhoek heeft aan vijf projecten subsidie toegekend.

  1. Zorgbad Zonnewater in Hoog Keppel (gemeente Bronckhorst) krijgt € 109.150 om het buitenbad te moderniseren zodat het geschikt is voor mensen met én zonder een beperking. Uniek aan dit project is dat het héle gezin van het water kan genieten.
  2. Seniorenontmoetingspunt Doetinchem gaat voor het project ‘Kom er eens uit’ elektrische wagens aanschaffen om kwetsbare ouderen uit het buitengebied mobiel maken zodat ze zelfstandiger worden. Zij ontvangen €79.550.
  3. Kok Nel Schellekens uit Winterswijk wil graag de monumentale boerderij Het Keunenhuis opknappen zodat het behouden blijft en dienst kan doen als proeflokaal. Zij ontvangt € 120.000.
  4. Stichting het Liefdespad uit Berkelland wil een fraai wandelpad aanleggen waar kunstzinnige ‘loveseats’ worden neergezet. Door dit wandelpad, dat vlak bij Museum More komt, valt er meer te beleven in fraai Ruurlo. De Stichting ontvangt € 118.200.
  5. Stichting Welzijn Steenderen (gemeente Bronckhorst) krijgt € 120.000 voor De Kei, een oud schoolgebouw waar een ontmoeting- en activiteitencentrum gecreëerd wordt.

Klik op onderstaande link voor het volledig artikel inclusief de voorwaarden om zelf subsidie aan te vragen!
https://mailchi.mp/eb83e2614917/tender-open-in-maart-5-goedgekeurde-projecten-voortoets-voor-17-juni?e=0956dbfadd 

Al het nieuws