Energieloket op locatie in de Oale Smederieje

Wonen

9 april 2024

Energieloket op locatie in de Oale Smederieje

Op 11 april start het Energieloket Achterhoek met een Loket op Locatie voor alle inwoners van de gemeente Berkelland in de Oale Smederieje in Neede. Bewonersadviseur Hans Klein Kranenbarg is aanwezig om tips te geven over energie besparen, subsidies en leningen en het verduurzamen van uw woning.

Vraagt u zich bijvoorbeeld af waarom u iedere keer op zo’n hoge energierekening uitkomt? Of wilt u gaan isoleren maar weet u niet waar u moet beginnen? Hans helpt u graag verder. Een bezoek aan het Loket op Locatie is gratis en vrijblijvend. U kunt tussen 15.30 en 17.30 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt en u bepaalt zelf wat u met de adviezen doet.

Hans Kranenbarg is van 15.30 en 17.30 uur te vinden in de Oale Smederieje aan de Borculoseweg 4 in Neede op de donderdagen 11 en 25 april, 23 mei en 6 en 20 juni. Komt u ook? Hij helpt u graag.
Meer informatie over energie besparen is te vinden op www.energieloketachterhoek.nl.

De bewonersadviseur van het Energieloket sluit aan bij het wekelijks spreekuur van de gebiedscontactpersoon Anja van Maren en welzijnsmedewerker Wim Staargaard van gemeente Berkelland. Iedereen met ideeën en/of vragen over hun dorp, buurt, over prettig wonen en samen leven zijn daar wekelijks welkom. U hoeft zich tevoren niet aan te melden. De koffie staat altijd klaar!

Al het nieuws