Op de fiets rond in Neede!

Wonen

12 december 2019

Op de fiets rond in Neede!

Op uitnodiging van de Gemeenschapsraad Neede heeft vandaag wijkwethouder Marijke van Haaren samen met enkele ambtenaren en leden van de GRN verschillende parels en uitdagingen van Neede bekeken.

Op de fiets zijn we langs verschillende plekken door de hele kern van neede geweest. Enkele parels zijn te vinden in de wijk “de Berg” en het natuurpark Kronenkamp. Uitdagingen zijn de locaties met verpauperde panden, waar mogelijk woningbouw plaats kan vinden. Tevens is een bezoek gebracht aan het industrieterrein de Russchemors. Dit terrein biedt veel mogelijkheden voor vestiging van nieuwe bedrijven. De ontsluiting van dit terrein kan in de toekomst een probleem worden.

De gemeente Berkelland is ingedeeld in vier gebieden. Voor elk gebied is er een contactpersoon voor vragen of ideeën over de leefbaarheid in het dorp. Ook heeft elk gebied een gebiedswethouder. De gebiedswethouder heeft de functie als aanspreekpunt en ambassadeur voor een gebied. Voor Neede is Marijke van Haaren gebiedswethouder en Anja van Maren contactpersoon vanuit de Gemeente Berkelland.

De rondgang van vandaag is een mooi voorbeeld van de goede en intensieve samenwerking tussen de Gemeente Berkelland en de GRN om Neede leefbaar, vitaal en dynamisch te houden voor in de toekomst!

Heeft u een idee, vraag of probleem waarbij de gemeente zou kunnen helpen? Dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de gemeente via het telefoonnummer 0545 250 250. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact opnemen met de Gemeenschapsraad.

Al het nieuws