Toekomstbestendigheid accommodaties voor verenigingen en organisaties in Neede

Wonen

29 juni 2018

Toekomstbestendigheid accommodaties voor verenigingen en organisaties in Neede

Op verzoek van de Gemeenschapsraad Neede heeft de Leefbaarheidsalliantie Gelderland een inventarisatie gemaakt van ‘alle’ locaties / ruimtes die gebruikt worden in Neede door verenigingen en organisaties. Zie bijgaande overzichten. Het kan zijn dat dit overzicht nog niet volledig is. Aanvullingen zijn van harte welkom.

Op donderdagavond 5 juli willen we de uitkomsten van deze inventarisatieronde met zo veel mogelijk inwoners van Neede bespreken. Het doel is om met elkaar te kijken of er voldoende belangstelling is om te gaan werken aan een plan om de toekomstbestendigheid van alle accommodaties te bekijken, waarin nieuwe ontwikkelingen, zoals Natuurpark Kronenkamp en de toekomst van voormalige bibliotheek De Meijer worden meegenomen.

Uiteindelijk leidt dit plan tot een visie waarin de samenwerking tussen verenigingen en organisaties en het optimaal bezetten van de diverse accommodaties centraal zal staan. Doet u en uw vereniging, stichting of organisatie ook mee?

Wilt u zich vooraf aanmelden door een mail te sturen naar info@gemeenschapsraadneede.nl. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur en wordt gehouden bij de Olde Molle gelegen aan de Diepenheimseweg in Neede.

Overzicht ruimtes in Neede met nummering
Overzicht ruimtes en lokalen in Neede versie 28-05-18

Al het nieuws