Lancering Platform Uit in Neede

21 juni 2021

Lancering Platform Uit in Neede

Het nieuwe platform Uit In Neede komt eraan!

Deze website is een unieke samenwerking en krachtenbundeling van lokale organisaties met als gemeenschappelijk doel om de aantrekkelijkheid, leefbaarheid en het woongenot te vergroten voor nu, maar zeker ook richting de toekomst. Om dit doel een stap dichterbij te brengen, is deze unieke samenwerking ontstaan. Het resultaat hiervan is de lancering van Uit In Neede.

Met Uit In Neede lanceren wij een online platform – in de vorm van een uitagenda – voor Neede, Rietmolen, Noordijk en Lochuizen waarmee organiserende partijen de mogelijkheid krijgen om al hun activiteiten met de lokale gemeenschap te communiceren en op elkaar af te stemmen. Ook bieden wij accommodatiebeheerders een plek om extra zichtbaarheid creëren voor zijn/haar (verhuurbare) accommodatie. Daarnaast maken we voor de lokale gemeenschap inzichtelijk waar en wanneer de leukste activiteiten in de buurt plaatsvinden. Kortom, het platform Uit In Neede wordt dé plek voor het stimuleren van samenkomst, ontmoeting en ondernemerschap.

In een tijd waarin COVID-19 het afgelopen jaar veel impact heeft gehad, kijken wij graag vooruit! Vooruit naar het moment dat er weer activiteiten gepland mogen worden en dat accommodaties weer opengaan. Oftewel het moment – dat we weer samen kunnen komen en mogen genieten van al het moois wat we in Neede, Rietmolen, Noordijk en Lochuizen te bieden hebben – komt steeds dichterbij.

Uit In Neede – Alle activiteiten en accommodaties op één platform.
Initiatiefnemers:
Gemeenschapsraad Neede
Ondernemersvereniging Neede
Carnavalsvereniging NCG de Vlearmuze
Pipistrello
Stichting Podium Neede
Oranjepop Neede
Stichting Vlearmoesplein Neede

Bijbehorende nieuwsberichten

Er zijn geen bijbehorende nieuwsberichten.